ヘッダー画像
  • トップ画像
  • トップ画像
  • トップ画像

ディナー DINNER

ディナー : 17:00 ~ 23:00 (LO22:00)

築地を中心に新潟(村上)、

愛媛(宇和島)、長崎(五島列島)などの

漁師さんから直送しています。


都会ではなかなか味わえない珍しい地魚や

高級魚をお楽しみください。

 

 

Adding to the main route through Tsukiji , our

contracted fishermen directly ship to us their

" Catch of the Day ", from Niigata ( Murakami), 

Ehime ( Uwajima), and Nagasaki ( Goto Islands).

Enjoy the superb taste of rare and local fish not

quite common in a big city environment .


新潟(村上)

Nigata(Murakami)

愛媛(宇和島)

Ehime(Uwajima)


長崎(五島列島)

Nagasaki(Goto lslands)


おまかせにぎりセット Chef’s Select Sushi Set       3000円(税別)

おすすめ First of all this

 

 

・旬のにぎり 9貫

・巻物 1本

・旬の小鉢

・お椀

 

・Seasonal nigiri 9 pieces

・1 Spring roll

・Seasonal side dish

・Soup

 

 

 

 

 

 

 

 


一品料理   A la carte

池波正太郎小鍋立て

鯛の湯豆腐

konabe-date sea bream boiled tofu                    1200円(税別)

池波先生がこよなく愛した小鍋立て粋な江戸風の食べ方です。

1人前からどうぞ。

Literary master Ikenami’s beloved konabe-date.stylish taste of Edo.

Orders for one custome are available

本日の

カルパッチョ

    Today’s carpaccio.

800円(税別)

 

ワイナリーでつくった香りのよいEXオリーブオイルを使用

Use of winery made fragrant Extra Virgin olive oil. 

キヨさんの

銀ダラ西京焼

Kiyo’s saikyo-yaki sablefish

800円(税別)

 

特製の西京味噌でつけました

西京モッツアレラを添えて

Pickled in a specially selected saikyo-yaki miso paste.Accompanied by mozzarella cheese pickled in the same saikyo-yaki miso paste.

 


その他のメニューは こちら

Other menu